Bailando Tánc Stúdió

A Bailando Tánc Stúdió 2014. november 17-én kezdte meg önálló mûködését Nyíregyházán, de a Stúdió táncoktatói más kereteken belül már korábban is foglalkoztak táncoktatással. Jelenleg felnõttek számára indítunk tanfolyamokat, ahol mindenki kedve szerint választhat a számára érdekes, kedves táncstílusok közül, úgymint társastánc, salsa, néptánc és hip-hop. Örömmel tettünk eleget a hozzánk érkezett felkéréseknek, s 2015 márciusában újabb tanfolyamokat indítottunk el a megye további két településén, Tiszalökön és Mátészalkán. A folyamatos fejlõdés, megújulás jegyében hamarosan további táncstílusokkal bõvítjük repertoárunkat, illetve terveink között szerepel gyermek tánctanfolyamok elindítása is.

"Ha táncolsz, élsz...ha élsz, táncolsz."

Társastánc, Salsa, Bachata

Ez a mondat nagyszerûen leírja a Bailando Tánc Stúdió szellemiségét és az itt táncot tanítók életrõl és táncról alkotott felfogását. Az élet egy érzelmekkel teli, csodálatos utazás, akárcsak a táncok világa. Az élet csupa szív és lélek, szenvedély, ahogy a tánc is. Amellett, hogy az egyes táncok különbözõ érzelmeket közvetítenek, fejeznek ki, tanítanak is. Megtanítanak érezni, élvezni a pillanat adta csodákat, a mai rohanó világban egyre inkább elveszni látszó klasszikus értékeket. Amellett, hogy tanáraink jól képzett táncosok és gyakorlott oktatók, egyben türelmes, segítõkész emberek, akik szívvel-lélekkel segítik a tánccal ismerkedni vágyók elsõ lépéseit.

Óráinkon igyekszünk mindig vidám hangulatot teremteni, ahol a kicsit bátortalanabbak is könnyen feloldódhatnak. Tanfolyamainkat mindenki számára ajánljuk, aki kikapcsolódásra, feltöltõdésre, jó társaságra vagy rendszeres testmozgásra vágyik, legyen szó fiatal felnõttekrõl vagy nyugdíjas korúakról. S hogy a tánctudás ne csak elmélet legyen, az elsajátított táncokat saját szervezésû táncos bulikon alkalmazhatják, gyakorolhatják a táncstúdió tanítványai és bárki más, aki szeret táncolni, kulturált körülmények között szórakozni.

Táncoktatás Nyíregyházán!

Facebook - Hírek, Események

Bailando Dance Night

  • 2 hetente, bõvebb információkért keress minket!