Tanfolyamok

Vonz a táncparkett, de nem mersz rálépni? Unod, hogy a táncos bulikon csak az asztalnál gubbasztasz, mert bátortalan vagy?

Csak az elsõ lépést kell egyedül megtenned, hogy felkeress minket, utána segítünk!

Szeretettel várunk Mindenkit, aki vidám hangulatú órákon egy jó csapat részeként szeretné átélni, átérezni a tánc adta örömöket!

Kezdõ tánctanfolyamainkon szeretettel várjuk azokat, akik szeretnének táncolni, de még sosem próbálták, illetve azokat is, akik esetleg korábban megszerzett tánctanfolyamos tudásukat szeretnék leporolni, felfrissíteni.

Tovább

 

 

Társastánc

Társastáncok

A táncoktatásunk célja a mûveltség olyan értékeinek továbbadása, amelyek mindennapi életünket színesebbé, gazdagabbá, emberibbé tehetik. A táncstílusok közül Magyarországon a társastánc oktatásának vannak a legrégebbi hagyományai. A társastánc egy gyûjtõfogalom, mely egy közösség szórakozását szolgáló páros vagy csoportos táncait foglalja magába.

Tovább

 

 

Salsa

Salsa

Ki ne látta volna a Dirty Dancing 2.-t, a Mindenem a tánc, Salsa...stb. filmeket és ne fordult volna meg a fejében, hogy én is így akarok táncolni, én is ezt akarom érezni! Ez a kubai salsa, ami az egész világ egyik legdivatosabb tánca lett!

Tovább

 

 

Néptánc

Bachata

A Bachata egy zenei stílus és tánc. A bachata egy karib eredetû, a salsánál lágyabb hangzású, melankolikus hangulatú latin zenei stílus. Az eredetileg a Dominikai Köztársaságból származó gitárzene a merengue-vel karöltve mára a salsa klubok közkedvelt kiegészítõ táncává fejlõdött. Népszerûségét az egyszerû, könnyen megjegyezhetõ lépéseinek köszönheti, habár a lépéseket kísérõ csípõ és testmunka elsajátítása hosszas gyakorlást igényel.

Tovább

 

 

Hip-Hop

West Coast Swing

A West Coast Swing (röviden WCS) egy modern, kreatív páros tánc, mely Kaliforniából elindulva napjainkra meghódította az egész világot. Gyökerei a swing táncokhoz (Lindy Hop, Shag, Push, Jitterbug,...) nyúlnak vissza, de az idõk során hatottak rá a latin táncok is. Folyamatosan fejlõdõ, kifinomult tánc, amely követi az új zenei irányzatokat és átvesz elemeket a napjainkban divatos táncokból. Népszerûségét is részben ennek köszönheti: szinte bármilyen zenére lehet táncolni.

Tovább

 

 

Táncoktatás - esküvõ

Esküvõi tánc

Közeledik életed egyik legszebb napja? A nap, amikor szeretteid társaságában összekötöd az életed szerelmeddel és örök hûséget fogadtok egymásnak. Hazánkban is egyre elterjedtebb szokás, hogy az ifjú pár egy tánccal lepi meg a násznépet, ezzel köszönve meg nekik a jókívánságokat, ajándékokat. A hagyomány úgy tartja, hogy az esküvõn az elsõ, a bevezetõ tánc minden esetben a férj és feleség közös tánca (nyitótánc vagy menyecsketánc), amivel megnyitják a táncteret a násznép elõtt.

Tovább

 

 

Táncoktatás - szalagavató

Szalagavató koreográfia

Ötleteitek alapján elkészítjük az osztályotokra vagy az évfolyamra szabott keringõ vagy osztálytánc koreográfiát. Segítünk megtalálni a legjobb ruhát, a legjobb zenét és az órákra garantáljuk a jó hangulatot!

Tovább

 

 

 

Táncoktatás - magán

Magánóra

Tánciskolánkban a csoportos tánctanfolyamok mellett természetesen lehetõség van egyéni táncoktatásra, úgynevezett magánórára. A magán táncórák lényege, hogy a csoportos oktatással ellentétben maximum egy fõ vagy egy pár vesz részt a táncórán. Az idõbeosztás jóval rugalmasabb a kötött tanfolyamokhoz képest.

Tovább

 

Táncoktatás Nyíregyházán!

Facebook - Hírek, Események

Bailando Dance Night

  • 2 hetente, bõvebb információkért keress minket!