Bailando Tánc Stúdió tanárai

A Bailando Tánc Stúdió csapatának célja, hogy vidám, jó hangulatú órák keretében szeretessük meg a táncokat mindenkivel. Minden tanfolyamon türelmes, segítõkész és jól képzett tánctanárok várnak, akik biztos kézzel és tudással vezetnek be mindenkit a tánc világába.

Mráz Bernadett

Mráz Bernadett

Vezetõ, Táncoktató

A Bailando Tánc Stúdió vezetõje, képzett táncoktató vagyok. Több mint 20 éve hódolok a tánc szenvedélyének, az utóbbi 3 évben pedig táncoktatóként igyekszem megismertetni a tánc nyújtotta magával ragadó és különleges érzést az érdeklõdõkkel. Korábban versenytáncosként több versenyen vettem részt, illetve rendszeres szereplõje voltam a városi rendezvényeknek, báloknak, ahol bemutató táncokat tartva mutattuk be a résztvevõknek a Latin amerikai és Standard táncokat. Kedvenc táncom a standard táncok közül az angolkeringõ, latin táncok közül pedig a cha-cha-cha. Jelenleg a Tánc Stúdióban társas táncokat, illetve salsát, azon belül bachatat és merengue-t oktatok.

 

Gali Gábor

Gali Gábor

Társastánc, Salsa

Egészen kicsi korában, 9 évesen a tánc szerelmese lett és több éven keresztül aktívan versenyzett latin és standard stílusban. Több érmet és serleget tudhat magáénak és nevesebb versenyek elsõ helyezését. 5 éve foglalkozik táncoktatással mind társas, mind salsa területen, hogy tudását és tánc iránti szeretetét átadhassa a tanulni vágyóknak.

 

Táncoktatás Nyíregyházán!

Facebook - Hírek, Események

Bailando Dance Night

  • 2 hetente, bõvebb információkért keress minket!